» :: ارزیابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پسته
پسته , بسته بندی , جنس بسته , زمان نگهداری , خصوصیات کیفی , اتمسفر اصلاح شده , خصوصیات فیزیکوشیمیایی پسته , صنایع غذایی

پسته نه تنها یکی از منابع مهم ارزآور کشور محسوب میشود، بلکه به دلیل خصوصیات بالقوهای که از نظر سازگاری با شرایط نامساعد محیطی از جمله شوری، آب، خاک و نیز مقاومت در برابر خشکی و کم آبی دارد، بعنوان مهمترین محصول اقتصادی برای بسیاری از مناطق کویری و خشک قابل توصیه است.......
در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه محتویات این فایل ارزشمند دسترسی پیدا کنید.
خرید و دانلود محصول1396/10/21
پسته , بسته بندی , جنس بسته , زمان نگهداری , خصوصیات کیفی , اتمسفر اصلاح شده , خصوصیات فیزیکوشیمیایی پسته , صنایع غذایی