دسته بندی

Share

» :: فرمولاسیون و تهیۀ بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی بستنی

بستنی مخلوط منجمدی از ترکیبات اجزاء شیر، مواد شیرین کننده، پایدار کننده، امولسیفایر و مواد مولد عطر و طعم که

به دلیل وجود اجزای مختلف در ساختار خود نظیر کریستالهای یخ و حبابهای هوای پراکنده در فاز سرمی دارای

ویژگیهای کلوئیدی متنوعی است. در این پژوهش ویژگیهای فیزیكی شیمیایی بستنی با جایگزینی نسبتهای مختلف

سوکرالوز به عنوان جایگزین شكر در فرمولاسیون بستنی رژیمی بررسی شد........

در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

با تشکر از شما دوست عزیز

خرید و دانلود محصول

1396/12/20
بستنی , سوکرالوز , شكر , جایگزین شكر , صنایع غذایی